Zaalverhuur

Welkom bij de zaalverhuur van Huis van Vrede. In ons gebouw kunnen verschillende zalen apart of gezamenlijk worden gehuurd, bijvoorbeeld voor vergaderingen of conferenties. In dit overzicht ziet u de beschikbare kamers/ruimtes inclusief de prijs:

RuimteAfmetingPrijs per dagdeel
Gehele benedenverdieping (alle ruimtes)Ca. 506 m2€ 186
Grote middenzaalCa. 415 m2€ 110
Kamer Addis Abeba/አዲስ አበባ Ca. 42 m2€ 55
Kamer Nador/ⴻⵏⵏⴰⴹⵓⵔ/الناظورCa. 17,5 m2€ 30

Let op: Huis van Vrede kan helaas niet worden verhuurd voor privé-feestjes, zoals verjaardagen, henna’s, babyshowers, bruiloften etc. in verband met geluidsoverlast voor de buren.

Let op: Wij zien graag dat onze verschillende gasten elkaar tegen kunnen komen en vreedzaam naast elkaar kunnen werkenHeb je echter concentratie of stilte nodig, dan is onze middenzaal niet zo geschikt. Huis van Vrede is gastvrij voor bezoekers van het buurtcentrum. Wanneer je de grote middenzaal (of de gehele ruimte) huurt, kan het zijn dat er iemand binnen komt lopen, bijvoorbeeld om in het Naaiatelier te werken of gewoon een kopje thee te drinken.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook eten en drinken bestellen?

Bij de reservering kan een lunch/diner verzorgd worden door Caspian Catering. Op hun website is te vinden welke gerechten er geserveerd kunnen worden. Tijdens het bestellingsproces kunnen dieetwensen en andere opties aangegeven worden. Een lunch en/of diner kan worden verzorgt vanaf 10 personen. Voor meer informatie: mail naar  boekingen@huisvanvrede.org,

Ook koffie/thee en frisdrank/sap kun je bij ons bestellen. Dit gaat per persoon (opnieuw minimaal 10). Prijzen zijn afhankelijk van je wensen.

Je mag ook zelf eten meenemen, maar zelf koken in Huis van Vrede is niet mogelijk. Wel kun je zelf meegebrachte koffie en thee zetten in het keukentje in het middengedeelte en het servies en bestek gebruiken.

Let op: gebruik van het keukentje gebeurt in afstemming met Caspian Catering die hier ook geregeld gebruik van maakt.

Hoe moet ik het achterlaten?

Wij rekenen standaard €10,- schoonmaakkosten per reservering. Je hoeft dus geen grote schoonmaak te doen, maar we verwachten wel dat je je eigen afwas doet.

Verder mogen de meubels verplaatsen indien gewenst, maar willen we wel graag dat ze aan het einde van je reservering weer op de oude plek staan. Tip: maak even een fotootje aan het begin!

Kan ik een reservering voor meerdere keren tegelijk reserveren?

Wil je met een vaste regelmaat bij ons huren? Stuur dan een email naar boekingen@huisvanvrede.org, en vermeld hierin:

1) je naam en organisatie,

2) voor welk doel of evenement je de zaal wilt huren,

3) de dag(en) en tijd(en) dat je het gebouw wilt huren,

4) met welke regelmaat je dit wilt huren

5) of je er standaard catering bij wilt bestellen (lunch of diner).

Wij zullen dan contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je nog vragen? Mail dan naar boekingen@huisvanvrede.org.

Klik voor onze annuleringsvoorwaarden op deze link.