Zaalverhuur

Welkom bij de zaalverhuur van buurtcentrum Huis van Vrede. In ons gebouw kunnen verschillende zalen apart of gezamenlijk worden gehuurd, bijvoorbeeld voor vergaderingen of conferenties.

Het is weer mogelijk om binnen de coronamaatregelen bij ons te huren. Uiteraard kan dit alleen binnen de landelijk gestelde regels. Je draagt er als contactpersoon verantwoording voor dat alle mensen in je groep voldoende afstand houden en je de zaal boekt die hier voldoende ruimte voor biedt. In de tabel beneden is een richtlijn aangegeven voor het maximaal aantal personen dat in elke zaal afstand kan houden. Omdat dit betekent dat de kleinere ruimtes voor veel groepen niet meer geschikt zijn, geven we 25% korting op de prijzen van de zaalverhuur. Voer daarvoor de kortingscode ‘1,5meter’ in bij het afrekenen.

Hieronder zie je een overzicht van de kamers die wij verhuren met de bijbehorende afmetingen en prijzen. Wij verhuren de zalen alleen per dagdeel. In het reserveringssysteem zie je de beschikbare momenten van de zalen (uitzonderingen onder voorbehoud). Let op, hier zijn de al gehuurde dagdelen in meegenomen, dus het kan per week verschillen.

Let op: Huis van Vrede kan helaas niet worden verhuurd voor privé-feestjes, zoals verjaardagen, henna’s, babyshowers etc. in verband met geluidsoverlast voor de buren.

Houd er rekening mee dat Huis van Vrede buurtcentrum een centrum is dat gastvrij wil zijn voor haar bezoekers. Wanneer je dus de grote middenzaal (of de gehele ruimte) huurt, kan het zijn dat er wel eens iemand binnen komt lopen, bijvoorbeeld om in het Naaiatelier te werken of gewoon een kopje thee te drinken. Wij zien graag dat onze verschillende gasten elkaar zo tegen kunnen komen en vreedzaam naast elkaar kunnen werken.

RuimteAfmetingPrijs per dagdeelMax. aantal personen bij 1,5 meter afstand
Kamer Addis Abeba/አዲስ አበባ Ca 42 m2€3510
Kamer Nador/ⴻⵏⵏⴰⴹⵓⵔ/الناظورCa 17.5 m2€255
Kamer Elena/ЕленаCa 31.5 m2€40,-8
Grote middenzaal (inclusief muziekinstallatie, instrumenten en beamer*)Ca 415 m2€8080
Gehele benedenverdieping (alle ruimtes)Ca 506 m2€160100

* Huis van Vrede heeft een complete geluidsinstallatie waar onder eigen verantwoordelijkheid gebruik van kan worden gemaakt. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Catering

Bij de reservering kun je ook aangeven of je lunch/diner wil laten verzorgen (vanaf 10 personen, verzorgd door Caspian Catering*). Zie hieronder de prijzen voor de verschillende opties (per persoon; excl. BTW). Bij de bestelling kun je dieetwensen en andere opties aangeven.

SimpelLuxe
Lunch€4€7
Avondeten€7€13

Ook koffie/thee en frisdrank/sap kun je bij ons bestellen. Dit gaat per persoon (opnieuw minimaal 10) – elke persoon kan onbeperkt inschenken voor een vast bedrag van €3,-.

Je mag ook zelf eten meenemen, maar zelf koken in Huis van Vrede is niet mogelijk. Wel kun je zelf meegebrachte koffie en thee zetten in het keukentje in het middengedeelte en het servies en bestek gebruiken.

*kijk op hun website als je wil zien welke gerechten ze maken. Eventuele verzoeken voor specifieke gerechten kun je in de notities van de bestelling zetten.

Regelmatig of eenmalig huren

Wil je met een vaste regelmaat bij ons huren? Stuur dan een email naar boekingen@huisvanvrede.org, en vermeld hierin 1) je naam en organisatie, 2) voor welk doel of evenement je de zaal wilt huren, 3) de dag(en) en tijd(en) dat je het gebouw wilt huren, 4) met welke regelmaat je dit wilt huren en 5) of je er standaard catering bij wilt bestellen (lunch of diner). Wij zullen dan contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je eenmalig een of meerdere zalen reserveren? Dit kan via de kalender hieronder. Hierin kun je eerst een zaal en datum/tijd selecteren en je gegevens invullen. Wanneer je de reservering in het winkelmandje plaatst, kun je de cateringsmogelijkheden toevoegen door naar beneden te scrollen. Na je betaling krijg je nog een bevestiging van je reservering.

Bij een eenmalige boeking worden automatisch €10,- schoonmaakkosten in rekening gebracht. Daarnaast kan het zijn dat wij bij grote boekingen een borg à €100 vragen (dit laten we je weten nadat je hebt gereserveerd).

Heb je nog vragen? Mail dan naar boekingen@huisvanvrede.org.