Zaalverhuur

Welkom bij de zaalverhuur van buurtcentrum Huis van Vrede. In ons gebouw kunnen verschillende zalen apart of gezamenlijk worden gehuurd, bijvoorbeeld voor vergaderingen of conferenties.

Wat kan ik huren, waarvoor en wat kost het?

Hieronder zie je een overzicht van de kamers die wij verhuren met de bijbehorende afmetingen en prijzen. Wij verhuren de zalen alleen per dagdeel. In het reserveringssysteem zie je de beschikbare momenten van de zalen (uitzonderingen onder voorbehoud). Let op, hier zijn de al gehuurde dagdelen in meegenomen, dus het kan per week verschillen.

Let op: Huis van Vrede kan helaas niet worden verhuurd voor privé-feestjes, zoals verjaardagen, henna’s, babyshowers, bruiloften etc. in verband met geluidsoverlast voor de buren.

RuimteFOTOAfmetingPrijs per dagdeel
Kamer Addis Abeba/አዲስ አበባ (inclusief digibord)LinkCa 42 m2€35
Kamer Nador/ⴻⵏⵏⴰⴹⵓⵔ/الناظورLinkCa 17.5 m2€25
Kamer Elena/Елена (inclusief digibord)LinkCa 31.5 m2€40
Grote middenzaal (inclusief beamer)*LinkCa 415 m2€80
Gehele benedenverdieping (alle ruimtes)LinkCa 506 m2€160

*Houd er rekening mee dat Huis van Vrede buurtcentrum een centrum is dat gastvrij wil zijn voor haar bezoekers. Wanneer je dus de grote middenzaal (of de gehele ruimte) huurt, kan het zijn dat er wel eens iemand binnen komt lopen, bijvoorbeeld om in het Naaiatelier te werken of gewoon een kopje thee te drinken. Wij zien graag dat onze verschillende gasten elkaar zo tegen kunnen komen en vreedzaam naast elkaar kunnen werken. Heb je echter opperste concentratie of complete stilte nodig, dan is onze middenzaal niet geschikt voor jou.

Kan ik ook geluid versterken?

Dit is mogelijk wanneer je de grote middenzaal of gehele benedenverdieping huurt. Je kunt de huur van geluidstechniek apart bijboeken. Er zijn drie scenario’s:

A. ‘basic’ gebruik van (spreek)microfoons/geluid van je telefoon of laptop versterken. €10,- per dagdeel.

B. ‘muziek’ de hele muziekinstallatie incl. instrumenten en (zang)microfoons gebruiken. €25,- per dagdeel.

C. (alleen te boeken door een mail naar boekingen@huisvanvrede.org). inhuur van een geluidstechnicus van Huis van Vrede. €70,- per dagdeel. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Zie voor verdere details de beschrijving bij het maken van je reservering in het systeem hieronder.

Kan ik ook eten en drinken bestellen?

Bij de reservering kun je ook aangeven of je lunch/diner wil laten verzorgen (vanaf 10 personen, verzorgd door Caspian Catering*). Zie hieronder de prijzen voor de verschillende opties (per persoon; incl. BTW). Bij de bestelling kun je dieetwensen en andere opties aangeven.

SimpelLuxe
Lunch€4,36€7,63
Avondeten€7,63€14,17

Ook koffie/thee en frisdrank/sap kun je bij ons bestellen. Dit gaat per persoon (opnieuw minimaal 10). Prijzen zijn afhankelijk van je wensen, je kunt dit terugvinden als je je reservering en bestelling invoert.

Je mag ook zelf eten meenemen, maar zelf koken in Huis van Vrede is niet mogelijk. Wel kun je zelf meegebrachte koffie en thee zetten in het keukentje in het middengedeelte en het servies en bestek gebruiken. Let op: gebruik van het keukentje gebeurt in afstemming met onze cateraar, die hier ook geregeld gebruik van maakt.

*kijk op hun website als je wil zien welke gerechten ze maken. Eventuele verzoeken voor specifieke gerechten kun je in de notities van de bestelling zetten.

Hoe moet ik het achterlaten?

Wij rekenen standaard €10,- schoonmaakkosten per reservering (wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd). Je hoeft dus geen grote schoonmaak te doen, maar we verwachten wel dat je je eigen afwas doet.

Verder mag je de meubels neerzetten zoals je wilt, maar willen we wel graag dat ze aan het einde van je reservering weer op de oude plek staan. Tip: maak even een fotootje aan het begin!

Hoe kan ik reserveren?

Wil je met een vaste regelmaat bij ons huren? Stuur dan een email naar boekingen@huisvanvrede.org, en vermeld hierin 1) je naam en organisatie, 2) voor welk doel of evenement je de zaal wilt huren, 3) de dag(en) en tijd(en) dat je het gebouw wilt huren, 4) met welke regelmaat je dit wilt huren en 5) of je er standaard catering bij wilt bestellen (lunch of diner). Wij zullen dan contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je eenmalig een of meerdere zalen reserveren? Dit kan via de kalender hieronder. Hierin kun je eerst een zaal en datum/tijd selecteren en je gegevens invullen. Wanneer je de reservering in het winkelmandje plaatst, kun je de cateringsmogelijkheden toevoegen door naar beneden te scrollen. Na je betaling krijg je nog een bevestiging van je reservering.

Bij een eenmalige boeking worden automatisch €10,- schoonmaakkosten in rekening gebracht. Daarnaast kan het zijn dat wij bij grote boekingen een borg à €100 vragen (dit laten we je weten nadat je hebt gereserveerd).

Heb je nog vragen? Mail dan naar boekingen@huisvanvrede.org.

Klik voor onze annuleringsvoorwaarden op deze link.